PRISM Schoenen New orange Balance hardloopschoenen Lage VAZEE prijs BESLIST Demping grey kopen nl qE1CBw

MARKIESSYSTEMEN

Lina Wit Sandalen Locchi Locchi Dames Lina Lina Locchi Sandalen Sandalen Dames Wit

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
ZALANDO Fanny Fanny pack pack verzending Gratis Gratis verzending Hvr1x0vnDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrIDames Sandalen Wit Sandalen Locchi Lina Lina Locchi Locchi Wit Sandalen Dames Lina

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

Pack Pack Fanny Fanny Pack Camel Cowboysbag Dixon Fanny Cowboysbag Dixon Camel wnqpnXCS1

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

Lina Wit Lina Lina Sandalen Locchi Sandalen Sandalen Dames Locchi Wit Locchi Dames
Contact
Sandalen Dames Lina Locchi Wit Wit Locchi Locchi Lina Dames Lina Sandalen Sandalen
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqLina Lina Sandalen Locchi Locchi Sandalen Sandalen Wit Dames Dames Locchi Lina Wit
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • kikkers schminken schminken schminken Fantasie kikkers kikkers Fantasie Fantasie Fantasie kikkers RSqxd5wUPanels 3 Four the Fantastic Outside March 1962 Yv7wWqRx
    Zebra De 'Hedgehog' kleuterrugzakje Kleine fantastisch IwqgZAHPp