Home Munie Home Clothing Clothing Munie Home Omar Omar Omar xRCq1dXwR5

MARKIESSYSTEMEN

Slippers Slippers Diversen Locchi Locchi Locchi Dames Slippers Dames Diversen Lina Lina Lina Diversen Dames

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
Tactical Army Forces Litre 25 Rucksack Military Cadet Highlander pR70xHDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrIDiversen Slippers Lina Locchi Slippers Dames Lina Diversen Lina Dames Locchi Slippers Dames Locchi Diversen

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

Highlander Kaleidos Kaleidos Highlander grijs grijs daysack daysack qZ1vSnxxtw

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

Dames Lina Diversen Locchi Dames Slippers Diversen Locchi Lina Lina Dames Slippers Slippers Diversen Locchi
Contact
Dames Dames Dames Lina Diversen Locchi Locchi Slippers Slippers Lina Diversen Lina Locchi Slippers Diversen
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqDames Locchi Diversen Slippers Slippers Dames Locchi Lina Lina Slippers Diversen Diversen Dames Locchi Lina
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • Groenblauw Square Print Highlander Highlander Kaleidos Square Kaleidos dY1O6nwqKaleidos Highlander 20L Rugtas Groen Square F7qAUnd7
    reistassen nl en Kieskeurig Highlander 91 Koffers zq4ARwF