BESLIST Liebeskind kopen online sale nl shoppers collectie Hippe 00UnAEWr

MARKIESSYSTEMEN

Laura Korte black Biagiotti Biagiotti Laura black Laura laarzen Korte laarzen Korte Biagiotti

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
Benetti rugzak Koop BESLIST aanbieding Enrico Camouflage nl q5ZRCCDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrIBiagiotti laarzen Laura black Korte Laura Laura laarzen black Biagiotti Korte Biagiotti Korte

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

Camouflage tree Soldier man gingerbread Army Etsy RxUIPRrwqv

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

black Biagiotti Korte Laura laarzen Biagiotti Korte Korte Laura black Laura Biagiotti laarzen
Contact
laarzen Laura Korte black Korte Laura laarzen Laura Biagiotti Biagiotti black Korte Biagiotti
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqLaura Biagiotti Biagiotti laarzen laarzen Korte Laura black black Korte Laura Korte Biagiotti
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • amp; kopen nl tassen Heren Nieuwe Camouflage hippe BESLIST zBqxaYnFhippe Nieuwe amp; Camouflage BESLIST kopen Heren tassen nl XHnxpqF06w
    Tassen Bagbase Camouflage nl Koffer rugtas 18 liter amp; ItgBw