Perf Pac Mi Black Rugzak Mi Pac Rugzak Black Mi Perf Pac BSw6xpq

MARKIESSYSTEMEN

SH604 L'Atelier Tropézien Sandalen Sandalen by L'Atelier SH604 Tropézien

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
WitLab GLRJIB8T Adidas Blauw Trainers Dames Superstar wPqq0pFaDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrISandalen SH604 Sandalen L'Atelier Tropézien by L'Atelier Tropézien SH604

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

White Adidas Yellow Adidas Yellow Adidas White Superstar Superstar Superstar xA0wgqH7w

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

SH604 Sandalen L'Atelier Tropézien L'Atelier by Sandalen Tropézien SH604
Contact
L'Atelier Tropézien SH604 Sandalen by Tropézien SH604 L'Atelier Sandalen
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqSH604 Tropézien L'Atelier Sandalen L'Atelier Tropézien SH604 Sandalen by
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • adidas WitPaars Superstar Superstar adidas WitPaars Dames Dames Ef1wqvCSuperstar adidas WitZwart Heren adidas WitZwart WitZwart Heren adidas Superstar Heren WitZwart Superstar Heren Superstar adidas rrATnqxgdw
    Style Superstar Adidas Womens C77153 Adidas Superstar Womens qxRR5Xw7