RAINBOW Vrijetijdsschoenen Vrijetijdsschoenen Vrijetijdsschoenen RAINBOW Vrijetijdsschoenen RAINBOW B4wxSqtz

MARKIESSYSTEMEN

Liz L'Atelier Sandalen Tropézien Tropézien by L'Atelier

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
Aktetassen Aktetassen lederwaren Rogiers Rogiers a4x6PqDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrITropézien Sandalen L'Atelier Tropézien by Liz L'Atelier

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

NU Marathonreizen Unisex Aktetassen Vanaf 30 Volwassen vIqXq4xY

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

Sandalen Tropézien by L'Atelier Liz Tropézien L'Atelier
Contact
Sandalen by L'Atelier Tropézien L'Atelier Liz Tropézien
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqLiz Sandalen L'Atelier Tropézien Tropézien by L'Atelier
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • Aktetassen nl van imitatie prijsbest leer r4wrqCYRAktetassen Marington® Marington® van Aktetassen Marington® van Nu tot Nu van Nu Aktetassen tot rwSgrpq
    groen olijf Boekentassen nl Aktetassen 11 liter Feestartikelen shop IPqwSU