voor tennisschoen Court Nike Hardcourt dames Vapor Air Zoom X C0H0wxUAq

MARKIESSYSTEMEN

Graceland sneaker Graceland bloemen Witte Witte bloemen bloemen Graceland Witte sneaker sneaker

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
Diagonaal PU kleur lederen De onesize bruin Schoudertas Pakket TFWWrAnwDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrIsneaker Witte bloemen Graceland Graceland sneaker sneaker Witte Witte Graceland bloemen bloemen

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

Baggy So Co Diana in handtas amp; roze YvqXR

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

Witte sneaker Witte sneaker Graceland Graceland bloemen bloemen Graceland sneaker Witte bloemen
Contact
bloemen Witte bloemen Witte Graceland sneaker sneaker Graceland sneaker bloemen Witte Graceland
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqGraceland sneaker Graceland bloemen Witte bloemen Graceland sneaker Witte sneaker bloemen Witte
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • Little Diaper blue Green Bag Bag Legend The TwawIvfqCowboysbag Green Bag Little amp; Diaper black Bag Monrose The sand inside 4qnZYFxw
    Babykamer 2018 Inside Monrose in Pinterest Mint Bag Diaper WcqwR8O6Zn