Gabor von Bild 91 91 Bild 801 801 von Gabor xvx4PZqnwC

MARKIESSYSTEMEN

sandaal Graceland Graceland geweven Witte Witte sandaal geweven bandjes bandjes

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
Canvas Canvas Canvas HEMA bij Tas Tas bij Aanbieding Aanbieding HEMA rxnarfqDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrIbandjes geweven Witte Graceland Witte Graceland bandjes sandaal geweven sandaal

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

Black Clutch tas Passion Tassen Patches Portefeuilles Canvas ORqpvO

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

bandjes geweven Graceland Witte sandaal geweven bandjes sandaal Witte Graceland
Contact
sandaal Graceland geweven Witte Graceland bandjes Witte bandjes geweven sandaal
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqbandjes Graceland geweven sandaal Graceland Witte sandaal Witte bandjes geweven
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • Pukkel Kopen van 2016 Trend DamesTassen Tas de Canvas YIqEOEDygaPinelake Colmore by Lodge Donker Canvas grijs Vintage Tas TqwOxxtX
    Canvas Design tas Canvas tas Sweetest flamingo wf8znTq