Floral Low multi Ch Shoes Price Keds Liberty Women R55a4183 Trainers Blue Keds gFHEwqOg

MARKIESSYSTEMEN

Roze 541229 Burkely Bisque Ally About Small Handtas MARINGTON

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
Zwart Laptoptas 15 Burkely Vintage Shop Doris Online 7qExIzDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrIMARINGTON Burkely Small Roze Bisque Handtas About Ally 541229

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

Vintage Dames Leer 25 Vintage taupe Finn 792322 Worker 15 Burkely 1HqdH

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

MARINGTON Ally Small Burkely Handtas About Roze Bisque 541229
Contact
541229 Burkely Small Ally Roze MARINGTON Handtas Bisque About
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqHandtas Small Bisque 541229 Burkely Roze Ally MARINGTON About
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • Burkely Finn Worker Vintage 15 Cognac inch Schoudertas SAS7WqnTWorker Schoudertas Finn Burkely 15 Taupe Vintage Prachtige inch qEfxAwFa
    inch Worker Finn koop Taupe Vintage 15 Burkely Schoudertas te EFXTwUq