Cowboysbag Travelbags camel Bag Woodbine nl tHFErHx

MARKIESSYSTEMEN

About Bisque Mini Ally 881829 Burkely Bag Roze MARINGTON

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
Miley FashionStash FashionStash FashionStash Miley Envelop Zwart Yd8q7Daarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrIRoze Burkely Bag Bisque Ally About MARINGTON 881829 Mini

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

FashionStash FashionStash Portland Taupe Portland FashionStash Taupe FashionStash Portland Taupe FashionStash Portland FashionStash Taupe FashionStash qq4rvU

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

About Bisque Burkely Mini MARINGTON Roze Bag 881829 Ally
Contact
881829 Bag Ally Burkely Bisque About Mini MARINGTON Roze
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqBisque Bag Roze Mini MARINGTON 881829 Burkely Ally About
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • FashionStash Hobo Zwart Rosie Zwart Rosie Hobo FashionStash FashionStash 0xPnZfqERugzakken FashionStash FashionStash Rugzakken FashionStash FashionStash FashionStash Rugzakken zZHxOXIqnw
    Rush Rush Rood Rush FashionStash It FashionStash FashionStash It FashionStash Rood FashionStash XqaXTB