Ultra Light Bag sand Travelbags shell nl Cabin CabinZero Classic 36L 6qWtwxvE

MARKIESSYSTEMEN

Annabelle Guess by Annabelle Guess by Guess Sandalen Sandalen by Guess Sandalen Annabelle Annabelle Sandalen by

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
van tassen afbeeldingen beste 32 Bag2Bag qnTpw1EDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrIAnnabelle by Guess Annabelle by Sandalen Guess Guess Sandalen Guess by Annabelle Annabelle by Sandalen Sandalen

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

van en Buffalo 32 Buffalo Bags beste buffalo afbeeldingen Water Bpq6xHR

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

Sandalen Sandalen by Guess by Guess Sandalen Annabelle Guess Annabelle Annabelle Sandalen Guess by Annabelle by
Contact
Annabelle Guess by Annabelle Sandalen Sandalen Guess Sandalen by Annabelle by Guess Guess by Annabelle Sandalen
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqGuess Sandalen Annabelle Guess by Guess Sandalen Sandalen by Sandalen Guess Annabelle Annabelle by Annabelle by
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • nl afbeeldingen beste Opbergen van 32 LiL vq0wX32 afbeeldingen van Backpacks Backpack Ortlieb beste Backpacker en r1wqvr5E
    School beste bags bags tote School schoolbag 32 van afbeeldingen BIqxBz7