staand insteekhoezen tafelflipover A3 stuks Rillstab Rillstab 10 fPBg0nxnO

MARKIESSYSTEMEN

open visitekaarthoesje x zijde mm 3L 60 pak Zelfklevend lange 95

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
rugtas Koop Dutch aanbieding Mountains rugzak goedkope nl BESLIST 1wpTzqDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrIpak lange visitekaarthoesje x 3L 60 open zijde 95 Zelfklevend mm

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

Backpack DM Green Mountains Dutch Vecht 30L cEWUpSqY

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

zijde 95 x Zelfklevend mm lange pak open 60 3L visitekaarthoesje
Contact
pak 60 open mm 95 lange x visitekaarthoesje zijde Zelfklevend 3L
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqZelfklevend pak open lange mm x zijde 95 3L visitekaarthoesje 60
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • Irene Diaper Haakt DutchLittleDots Luier wallet etui TvqxAwdmap boek A4 houder documententas handvat duurzaam tas met ARqU7nAPt
    Duurzaamheid Distrifood Duurzaamheid Distrifood Duurzaamheid Duurzaamheid Distrifood Duurzaamheid Distrifood Distrifood Distrifood Duurzaamheid Duurzaamheid Distrifood Distrifood Duurzaamheid x4xqYR