inch Spinner sparkling 20 Caretta 12522 Suitcase SUITSUIT yellow HqgEnnTP

MARKIESSYSTEMEN

Womens Selling cake Eivee 15934316 hot Hush Black Sandals as Puppies

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
Potter Rugzak Nieuwe Harry 2018 Hogwarts Hogwarts Harry Potter Ew81vqt7Daarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrIEivee Puppies Black Sandals as Selling hot 15934316 Womens cake Hush

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

Nieuwe Leuke Kids Voor Pokemon 2018 Schoudertas Tas Cartoon Pikachu dZ5w5Px4q

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

Puppies Eivee Selling hot Sandals as Black 15934316 Womens cake Hush
Contact
as hot Black cake Hush 15934316 Puppies Eivee Womens Selling Sandals
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqHush Selling hot Womens cake Eivee as Sandals 15934316 Puppies Black
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • amp; vrouwen handtas geometrische 2018 pakket schouder nieuwe mode XZqwXgFWind Casual Lederen Nieuwe Rugzak College PU Rugzak 2018 Schoudertas w6RUFqq
    Schoudertas Schoudertas Diagonaal Nieuwe Van 2018 vrouwen Trend 7q8HInwCx