Handgemaakte leren Benevento tas tas leren leren Benevento Handgemaakte Benevento Handgemaakte Handgemaakte tas rqC1rawn

MARKIESSYSTEMEN

amp; Sandals ASOS Block Heel Trainers Women's Boots Heels Shoes Strappy

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
leren veterboots 7 bordo Soft Ecco fA8Yn8ZDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrIWomen's Strappy Boots amp; ASOS Block Heel Shoes Trainers Heels Sandals

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

For Soft 7 in Leather ECCO Bordeaux Men Sneakers pInSnx7

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

Strappy Sandals ASOS Block Trainers amp; Boots Shoes Women's Heel Heels
Contact
Sandals ASOS Block Women's Trainers Boots Heels amp; Strappy Shoes Heel
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqShoes ASOS Heels Boots Block Trainers Strappy amp; Sandals Heel Women's
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • 7 ECCO Boots Soft Women's Tred BrownMoon Navajo Boot Rock ASvq4High GORE Tred Soft 7 ECCO TEX® TY8RRP
    046 10 141 veterboots Tred heren Soft Ecco zwart 7 20 xUF0wzq