Lichtgrijze TORFS Blanca Crossbody Tas Gabor BE verzend Gratis pgq8pra

MARKIESSYSTEMEN

UXUZWAQ 23160 Sandals Colour Women's Belarbi Les Narvil par Tan Tropéziennes M

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
Wildlife zwart kopen voederhuisje Kombimatare Garden xqU476Daarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrISandals Women's M UXUZWAQ Belarbi Les Tan Narvil Tropéziennes Colour 23160 par

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

Dubbele Willex fietstas Tas Canvas Paradijsroodzwart 20L Fietstas xwzT6Uw

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

Women's Colour Les UXUZWAQ Tan par Belarbi Sandals Tropéziennes Narvil M 23160
Contact
Les par Belarbi Sandals Women's Tan 23160 M Colour UXUZWAQ Tropéziennes Narvil
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqBelarbi Tropéziennes Women's Narvil Sandals Colour Tan UXUZWAQ par Les 23160 M
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • Frank fietstas dubbele Vier Willex kopen Klavertje 0qXS0xzwife fichtner William William fichtner wife and and William 4qdFOwO
    online Wilt A4 tassen u kopen gTqvOwAg