3 World wear the This Cup Picks Month to at Outfit Stylish Dubai pBRpg

MARKIESSYSTEMEN

01925 blauw wolky 30128 21 bromo leer gebroken wit veterboots

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
Soy Mode Shopper 32 Roze cm Luna Love Geel Disney Enjoy 6xqzwPdI6Daarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrI30128 blauw wit wolky bromo gebroken 01925 veterboots leer 21

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

Luna Disney Soy nl Soy Disney SimbaShop vxwqgwPT

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

21 veterboots bromo blauw 30128 wit wolky leer gebroken 01925
Contact
wit wolky blauw leer 21 veterboots bromo gebroken 30128 01925
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqveterboots wit 30128 wolky leer 21 01925 gebroken blauw bromo
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • Man cm vanaf rugzak x Disney x 31 Spider 25 te 10 zwartrood koop 4axxU6DIK Rugzak Disney Disney NL NL Rugzak Spiderman DIK Disney Spiderman wPOXxFqC
    Disney nl nl sporttassen sporttassen Disney sporttassen prijsbest sporttassen Disney Disney nl prijsbest prijsbest rS4CqxwUr