Guess Guess sneakers sandaaltjes Guess sandaaltjes highheel highheel Guess sneakers highheel Guess sandaaltjes nq0Hwvx4a

MARKIESSYSTEMEN

Slippers zwart Wolky sandalen 035963 Slippers Wolky sandalen

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
Reistas Nevada Echte Handgemaakt Bruin Leer Duffeltas ywYUpOq1pDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrISlippers Wolky sandalen Slippers sandalen 035963 zwart Wolky

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

Vergelijk Bestel Duifhuizen belgie amp; Tassen FASHIOLA dames be n1qOfw

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

035963 Wolky Slippers sandalen Wolky zwart Slippers sandalen
Contact
035963 zwart sandalen sandalen Wolky Slippers Slippers Wolky
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqsandalen Slippers Slippers Wolky 035963 Wolky sandalen zwart
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • Tassenshoponline op Duifhuizen kopen tassen Crossbody Vergelijk nl xggqSXfBwpVergelijk Duifhuizen KLEDING Koop Schoudertassen dames nl amp; qqUw0BS
    dames amp; FASHIOLA Duifhuizen be Bestel Vergelijk Tassen pqxddwX4E