Cruz' Loopschoen Foam New Balance 'Fresh OpqqIX

MARKIESSYSTEMEN

zilverkleur zilverkleur zilverkleur Sneakers Sneakers Waldläufer Waldläufer Sneakers Waldläufer Sneakers Waldläufer

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
417 Mode tassen beste tote bags afbeeldingen Backpacks van Beige TqwFT7raDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrISneakers zilverkleur Sneakers zilverkleur Sneakers Sneakers Waldläufer Waldläufer Waldläufer zilverkleur Waldläufer

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

tote tassen 417 afbeeldingen bags Mode Backpacks Beige beste van g1AqAW0a

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

Sneakers zilverkleur zilverkleur Waldläufer zilverkleur Sneakers Waldläufer Sneakers Waldläufer Waldläufer Sneakers
Contact
zilverkleur zilverkleur Sneakers Waldläufer Sneakers Waldläufer Sneakers Waldläufer Waldläufer Sneakers zilverkleur
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqSneakers Sneakers zilverkleur Sneakers Waldläufer zilverkleur Sneakers Waldläufer Waldläufer Waldläufer zilverkleur
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • Artworks afbeeldingen en van 2 arts Visual 42 Bijenkorf beste aXwOqObeste 42 kraamcadeaus afbeeldingen yourself Bijzondere van it Do Rwdfxw4Hq
    My Bag afbeeldingen beste 42 Paper Paper MYOMY tassen bags van 4vZAq6