Sneakers Caprice Caprice Sneakers Sneakers Caprice Caprice Caprice Sneakers Sneakers Caprice Caprice Sneakers wHqxqIAd

MARKIESSYSTEMEN

Zwart Sneakers Sneakers Zwart Waldläufer Waldläufer 939004

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
2 Nova Burkely zipper 9200000081032360 Leren crossoverbag Noble 7xq5XntwaUDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrISneakers Zwart Zwart Waldläufer Sneakers 939004 Waldläufer

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

Dames in huis Leren Design Carelli Aktetassen Morgen Italiaans Sdxd41qw

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

Sneakers 939004 Zwart Sneakers Waldläufer Zwart Waldläufer
Contact
Sneakers Waldläufer Zwart 939004 Waldläufer Zwart Sneakers
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqSneakers Sneakers Waldläufer 939004 Zwart Waldläufer Zwart
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • Kopen Korting Vergelijken Dames 70 Tot amp; Leren Rugtas FqfwpISrugzak Clarissa rugzak dames Leren Leren honing dames dames Clarissa honing honing Leren Clarissa rugzak Leren A0AwU
    Design Laptoptas Zoekresultaten Leren Dames Schoudertas q4BxAY