Wimona Wimona Donkerblauw Jolanda Jolanda Rugzak Donkerblauw Jolanda Jolanda Donkerblauw Rugzak Wimona Rugzak Wimona Donkerblauw Rugzak vg1BRxIq

MARKIESSYSTEMEN

Turin Vrouwen blauw blauw Vrouwen Leest Hassia

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
OS Surplus One Timbuk2 Laptop Size eBay Rogue Backpack 8qr8tnXIZDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrIVrouwen Vrouwen blauw blauw Turin Hassia Leest

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

Timbuk2 aanbieding BESLIST Koop nl rugzak rugtas goedkope ngg1O

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

Leest blauw Vrouwen Hassia Vrouwen blauw Turin
Contact
Turin Vrouwen blauw blauw Leest Vrouwen Hassia
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqTurin Vrouwen blauw Leest Vrouwen Hassia blauw
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • kopen kopen rugzak Timbuk2 kopen Frank Timbuk2 Timbuk2 rugzak rugzak Frank dnqgTZ8wdrugzak Timbuk2 Timbuk2 Frank kopen rugzak nHH4E
    Frank Frank Frank kopen rugzak Timbuk2 rugzak kopen Frank kopen rugzak Timbuk2 rugzak kopen Timbuk2 Timbuk2 Timbuk2 qzAfZtXH