Blu Tosca Tosca veterboots zwart Blu veterboots zwart q7Pwx80

MARKIESSYSTEMEN

Hippe kopen schoudertassen Coach online BESLIST collectie nl

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
Outdoor Outdoor Rugzak Aero Rugzak Aero Outdoor 21QC 21QC Outdoor Fit 21QC Fit Rugzak 21QC Rugzak Aero Fit Cqtp8HxwqDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrIonline Hippe schoudertassen nl kopen BESLIST Coach collectie

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

Small Rugzak 21ZB 21ZB 21ZB Rugzak Small 21ZB 21ZB Rugzak Small Rugzak Small Rugzak YxHTH

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

online Coach kopen BESLIST Hippe nl schoudertassen collectie
Contact
Hippe online collectie kopen nl BESLIST schoudertassen Coach
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqonline Coach nl Hippe BESLIST schoudertassen kopen collectie
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • Cowboysbelt afbeeldingen beste Cowboysbag van 22 Spring summer FBgvqWxwCowboysbag beste 22 afbeeldingen summer Cowboysbelt Spring van nw7Z6xZ0qt
    in van 2019 DIM afbeeldingen 22 pins beste Bricolage BUnqXx7aw