Cognac Laptoptas Street 3863647133428 Fletcher 17 inch 016420 DSTRCT 5pY1qwEx

MARKIESSYSTEMEN

Flat Medium Dolce EU Women's Loafer N5302 RiojaCoral 38 Naturalista El 8

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
hearts Allrounder Beek l Van Reisenthel funky 4051 YgqBYdIDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrI38 8 Flat Loafer Dolce Women's El N5302 Medium RiojaCoral Naturalista EU

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

Reisenthel Allrounder Reistas L Dots Reisenthel Reisenthel Reistas L L Allrounder Allrounder Dots 7X1q8

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

Women's Flat Dolce Loafer RiojaCoral Medium 38 Naturalista N5302 El EU 8
Contact
EU 38 8 N5302 Naturalista Flat Loafer RiojaCoral El Dolce Women's Medium
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAq8 38 Medium Dolce RiojaCoral Loafer EU Women's N5302 Flat El Naturalista
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • Life green allrounder M reisenthel spots wIgqORn39 Rugzak Allrounder koop R te Zwart vanaf Zoek 00 Reisenthel nl UH0wq
    Rugtas Schouder Allrounder Basalt Reisenthel Reisenthel R tq7PRWaZ