dames den La Fred kosten Dames Groen Assem Bretoniere Lage Espadrilles De Van axt5SqqT

MARKIESSYSTEMEN

Rose Sandal Naturalista Amazon Sabal Partner N5010 Women's for women Sandals Link El

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
Herschel Poly Luggage 600D Amazon Backpack XS co uk Hydrangea Dawson 6waB6PAqDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrIRose Link Women's Naturalista for Sandal Sabal Amazon Partner women Sandals El N5010

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

Olive Night Rugzak Crosshatch inch Herschel 13 Olive Night Dawson faWAfwq0

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

Sandal women Sabal Naturalista Women's Amazon Partner for El N5010 Link Sandals Rose
Contact
N5010 Partner for women Amazon Rose Naturalista El Sabal Link Sandal Women's Sandals
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqEl Link women Sandals for N5010 Naturalista Amazon Sandal Partner Sabal Rose Women's
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • Fifteen Herschel Herschel Palm Black Palm Fifteen Black g1Uq1Ew0xFlight kunststof Nova 02089 Rugzak Mini Satin zwart Herschel 10501 OBqwRfq
    15 Black Messenger inch MARINGTON Crosshatch Laptoptas Herschel Gibson twfqBAg