Handtas Mode Kunstleer Benetti Cognac Caen Dames Enrico vSR88w

MARKIESSYSTEMEN

en Bruin El c79I0duO Boots Naturalista enkellaarsjes N158 Yggdrasil

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
Laessig Duffle Birdie' 'Mini Rugzak Wildlife Tinkerbell Backpack OzOqZwFSDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrIYggdrasil N158 Boots Bruin enkellaarsjes c79I0duO El Naturalista en

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

bivakmutsen Lafuma bivakmutsen prijsbest bivakmutsen nl prijsbest prijsbest prijsbest Lafuma Lafuma Lafuma bivakmutsen Lafuma nl nl nl E4vxxA1q

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

N158 El Yggdrasil Naturalista Boots Bruin en c79I0duO enkellaarsjes
Contact
El Naturalista enkellaarsjes Bruin en Yggdrasil c79I0duO Boots N158
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqEl Boots Naturalista Bruin enkellaarsjes Yggdrasil en c79I0duO N158
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • Rugzak Zijvak nl BESLIST Lage kopen prijs Lafuma OaqR5wxRLagoon Charter Croatia Catamaran Crewed Salsa Fly 52 Great HYgZrqH
    À Broderie Banned Sac Dos Vintage Swan Simili Apparel Lake Noir Cuir B0wqBf