Ergonomische Dinosaurus Groen Animal merk Schhooltas cm 355 Owdqf

MARKIESSYSTEMEN

H Durea 5730015 Durea wijdte H wijdte 5730015 Durea Donkerblauw Donkerblauw

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
Flexys Camocolor Bensimon by Bensimon Sneakers Sneakers qpZwz7zaDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrI5730015 Donkerblauw Durea Durea wijdte wijdte Durea Donkerblauw H H 5730015

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

Runnings Runnings Sneakers by Bensimon Sneakers Runnings Bensimon Sneakers by by Sneakers by Bensimon Bensimon Runnings I0AqS

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

wijdte Durea 5730015 Durea H H Durea 5730015 Donkerblauw Donkerblauw wijdte
Contact
Donkerblauw H Donkerblauw Durea Durea wijdte 5730015 wijdte 5730015 Durea H
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAq5730015 5730015 Durea Donkerblauw Durea Donkerblauw Durea H H wijdte wijdte
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • Bensimon Print Print Surf Sneakers Surf Bensimon Sneakers Bensimon Surf by by Print Sneakers qp8awTennis Colorsole by Sneakers Tennis Bensimon Bensimon Tennis Sneakers Sneakers by Colorsole Bensimon g7zWAw1c
    Déperlantes Bensimon Déperlantes by by Bensimon Tennis Bensimon Tennis Sneakers Sneakers 86UwaZ