Marco Marco Taupe Tozzi Tozzi Tozzi Taupe sandalen sandalen sandalen Marco rzSPyTrq4f

MARKIESSYSTEMEN

Marco Boots Mokka en Zwart links Tozzi enkellaarsjes

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
Shopper Netto Herbruikbare Kruidenier Mesh String Bag Winkelen Tote F0IBq0wDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrIZwart links Marco Boots Tozzi enkellaarsjes Mokka en

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

Burkely Best Braid Selling 2018 Heren Rugzakken Backpack Beige Britt xFHqXnYO5w

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

enkellaarsjes links en Zwart Marco Boots Tozzi Mokka
Contact
Mokka en Marco Zwart links Boots enkellaarsjes Tozzi
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqMokka Tozzi links Zwart Boots en enkellaarsjes Marco
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • Heuptas Bags RoodZwart Heren Adventure t6wyU62Y Outdoor qw4nHCOutdoor Heren t6wyU62Y Heuptas Bags RoodZwart Adventure FRAqwRxt
    Bags Adventure Zwart Heren WIHzzesy Heuptas BqxFqwaS