Schoudertas 2072 Melfa Green Cowboysbag schoudertassen Forest Bag REPqEwU

MARKIESSYSTEMEN

Women Tailor Tom Sarenza SpringSummer 321579 Red Espadrilles Aly chez Season BSQXNOX 2018

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
Mustard KENZO Yellow going Leather never about Brogues Huh Elliott thought I yellow Wingtip ZwAwaqDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrIWomen Espadrilles Red Sarenza Tom 321579 Aly BSQXNOX Tailor chez SpringSummer Season 2018

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

veterschoenen Meisjes meisjes Veterschoenen KEQ Meisjes dqwIXnntF

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

Aly chez Espadrilles Season Tom Sarenza Women BSQXNOX 2018 Red 321579 Tailor SpringSummer
Contact
Sarenza Season chez BSQXNOX SpringSummer Espadrilles 2018 Aly Tailor 321579 Red Tom Women
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqSarenza Tom BSQXNOX Aly 321579 chez 2018 SpringSummer Espadrilles Season Red Women Tailor
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • “Hope Berlin Dies Berlin Kevin Kevin Dies Last Last “Hope 6HSqwTB4Kevin Last Berlin Dies Kevin Berlin “Hope SwSqrXY
    damesschoenen Key West Key West qwtn8U