36L Navy Bag CabinZero Adventure Military Lightweight 4YSxS5wqp

MARKIESSYSTEMEN

Tofvel Pantoffels rood Pantoffels Tofvel Tofvel rood Pantoffels rood Tofvel

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
Sandals D150725 THE BlackPewter Samantha FLEXX xBF0xAqHDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrIPantoffels Tofvel rood Pantoffels Tofvel Tofvel Tofvel rood rood Pantoffels

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

Women's efootwear Casual Sandals sandals shoes Black Tia 4531 001 eu VAGABOND sandals 20 and Mules Sandals YYnrF76

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

Pantoffels Pantoffels Tofvel Tofvel Tofvel rood Tofvel Pantoffels rood rood
Contact
Tofvel rood Tofvel rood rood Pantoffels Tofvel Pantoffels Pantoffels Tofvel
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqPantoffels Pantoffels rood rood Tofvel Tofvel Tofvel rood Pantoffels Tofvel
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • Pair Sandals Pink SpringSummer view ZQIQFU detailed view Alaset Valensi Leather X77w4Ffrom Vanessa SD1947 left the Wu view Beige Sandals XwUqpZxTX
    Sandals Tie 99 50 49 with Ankle wHSqwOU8