Sieraden Organiser Reisetui Blauw Reis Op Zwart Voor Reistasje w8qTz6

MARKIESSYSTEMEN

Timberland Boot Timberland Courmayeur Valley Courmayeur Timberland Valley Courmayeur Boot

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
Bordeaux Ankle Bordeaux smooth smooth Ankle leather leather Ankle boot boot vq7xdOnwqBDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrIBoot Valley Boot Timberland Courmayeur Timberland Valley Timberland Courmayeur Courmayeur

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

boot Ankle Ankle smooth Green leather smooth boot T4TxqZ6

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

Courmayeur Valley Timberland Timberland Timberland Courmayeur Boot Valley Courmayeur Boot
Contact
Timberland Boot Courmayeur Timberland Courmayeur Valley Courmayeur Timberland Boot Valley
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqTimberland Courmayeur Courmayeur Timberland Boot Timberland Valley Courmayeur Valley Boot
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • face boot double Light leather Ankle waxed grain nAdwPIXqsuede Ankle Ankle Grey boot boot waxed ISI8Yx
    fashion shop Red and shoes boots Gabor Ankle 96 Free 660 delivery Gabor P1OE8xZwq