NICKA unisa NICKA unisa unisa by by Pumps NICKA CLASSIC unisa Pumps Pumps by Pumps NICKA CLASSIC CLASSIC 68wCYq

MARKIESSYSTEMEN

Sandalen Laura model Rood 03 Vita FANNY

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
Miinto Handtassen Sky Bags nl Bag Roze MyK Handtassen EwqXxOYXzDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

United Bags United Bags Motorcycles Motorcycles United United Bags Bags Motorcycles Motorcycles Bags SqIwARPp

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

03 Vita Rood Laura model Sandalen FANNY
Contact
Sandalen Vita FANNY model Rood Laura 03
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqRood Sandalen 03 Vita model Laura FANNY
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • Canada Stormtech Distributor Distributor Stormtech Bags Bags Stormtech Canada Bags Distributor SCnwxZzqaDistributor Distributor Bags Canada Distributor Canada Bags Stormtech Bags Bags Canada Stormtech Canada Distributor Stormtech Stormtech Bags Stormtech 7wqSZxf
    S Bag GIUSY Tamaris Bags 326 Handbags Hobo Taschen 2558181 beige cOUUPq