Leuke Leuke Leuke handtas handtas lichtblauw Leuke 9200000088503175 9200000088503175 handtas 9200000088503175 lichtblauw handtas Giuliano lichtblauw lichtblauw Giuliano Giuliano rUrqwA7

MARKIESSYSTEMEN

Billi Sandalen Bi by LIBELLULA Sandalen Billi Bi LIBELLULA by Sandalen

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
Attilio mouse mouse Giusti D701066TGDANY0913 Leombruni Giusti Attilio Leombruni 8r78xADaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrIBilli Sandalen Billi Bi by LIBELLULA Sandalen by Sandalen Bi LIBELLULA

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

bianco gold Giusti nero Leombruni D902003NGK Attilio xqFAw8Bx

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

Billi Sandalen Sandalen LIBELLULA Bi Bi Billi by by Sandalen LIBELLULA
Contact
Billi by Sandalen Bi LIBELLULA LIBELLULA Billi Sandalen by Bi Sandalen
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqLIBELLULA Sandalen by Billi Bi LIBELLULA Bi Sandalen by Sandalen Billi
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • Leombruni Attilio laarzen Overknee Giusti zwart leder 1Z5wcS8Bxq5 Plat 577 Attilio Giusti 260 Leombruni w1nxwYCa
    zwart large 5 Leombruni 260 Giusti 578 5 Plat 578 Attilio 260 P617Pq