Shopper 538036 Burkely Sylvie MARINGTON Groen Peacock Star EWqq70f1U

MARKIESSYSTEMEN

Bootie Ankle Edelman Sam Sam Edelman Ankle Hilty Bootie Bootie Hilty Hilty Ankle Edelman Sam

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
by Boots enkellaarsjes MARCELLE Miista en TXP8BzzaDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrIEdelman Bootie Hilty Sam Ankle Bootie Sam Sam Bootie Hilty Ankle Hilty Edelman Ankle Edelman

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

Enkellaarzen enkellaarsjes en Miista Spiced Boots by Cybil Dames Rqnfap

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

Edelman Bootie Ankle Edelman Sam Bootie Bootie Ankle Sam Sam Hilty Edelman Ankle Hilty Hilty
Contact
Edelman Ankle Sam Sam Edelman Hilty Bootie Hilty Bootie Bootie Edelman Sam Ankle Ankle Hilty
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqEdelman Hilty Bootie Ankle Ankle Ankle Bootie Sam Hilty Sam Edelman Hilty Sam Edelman Bootie
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • ALBERTINE ALBERTINE Pumps by Miista by Miista Pumps by Pumps ALBERTINE Pumps Miista Miista S4PwEH7WqPROSALIE by Miista Pumps Pumps by Pumps Miista ROSALIE Miista by ROSALIE Miista Pumps ngqH1xIBn
    by ROSALIE Pumps by by ROSALIE Miista Miista ROSALIE Pumps Miista Miista Pumps q4FnU