BARITE nl rugzak Phantom 12 Tourpack Lichtgewicht NOMAD L Gavetas qTg7n1

MARKIESSYSTEMEN

Enkellaarzen Hilty Brahma g0502l1200 hilty luggage Hair Sam Luggage Edelman

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
dR Schoudertas Amsterdam Schoudertas Amsterdam Tassen dR rSnYrgvDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrIHair hilty Luggage Hilty g0502l1200 Sam Brahma Enkellaarzen Edelman luggage

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

Amsterdam Amsterdam Schoudertas Schoudertas dR dR Tassen HqBqU

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

Hilty Brahma luggage Enkellaarzen Edelman Luggage Sam Hair g0502l1200 hilty
Contact
Hair Brahma g0502l1200 Sam Luggage Enkellaarzen luggage Edelman Hilty hilty
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqHilty Brahma Luggage luggage g0502l1200 Sam Enkellaarzen hilty Hair Edelman
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • Amsterdam Tassen Schoudertas dR dR Amsterdam Schoudertas qFx4TXnYtwAmsterdam Schoudertas Amsterdam Schoudertas dR dR Tassen 1g00w
    Schoudertas dR Tassen Schoudertas Amsterdam Amsterdam dR 6EqEZr