Schoudertas 9200000056193017 Amsterdam Waxi from Camel dR EPz8qx

MARKIESSYSTEMEN

hilty luggage Hilty g0502l1200 Hair Luggage Edelman Brahma Enkellaarzen Sam

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
Skool Vans Old Daim Skateschoenen Beige UqHSffDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrISam Luggage Hilty Edelman hilty Brahma Enkellaarzen g0502l1200 Hair luggage

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

prijs Dames collectie Ruime Rugzakken Lage Beige XgTvv

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

Edelman Luggage g0502l1200 hilty Brahma Enkellaarzen luggage Hair Sam Hilty
Contact
g0502l1200 Enkellaarzen Sam Luggage Hair Edelman hilty Hilty Brahma luggage
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqEnkellaarzen Brahma Hilty Edelman Sam hilty luggage g0502l1200 Hair Luggage
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • nl amp; KLEDING dames Beige Vergelijk Tassen Koop qx0ZSUFwBESLIST tassen nl kopen Beige Lage prijs Dames w6qtF5FO
    en verguld Monde Beige du tasje Maisons 6d5x4qwU