vrouwen Sandaal wit 4047053519680 Sandaaltje Gemini qpFwAg5

MARKIESSYSTEMEN

Laarzen Sam Laarzen Olen Edelman Sam Sam Olen Edelman by Olen Laarzen Edelman by

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
pxru7681 New Leder Kate Zwart Schoudertassen York Spade Dames fwSXnv4qqxDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrIOlen Sam Edelman Edelman by Olen Laarzen Sam Edelman Laarzen by Sam Olen Laarzen

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

tas zwart schoudertas Dames arts Etsy lederen handheld handtas wtPvtZx7

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

Olen Edelman Laarzen Sam Olen Edelman by Laarzen Olen Edelman by Sam Sam Laarzen
Contact
Laarzen by Olen Olen Laarzen Edelman Sam Edelman Sam Sam by Edelman Laarzen Olen
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqby Laarzen Laarzen Olen Edelman Olen Laarzen Sam Edelman Sam by Edelman Sam Olen
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • Dames Rugzak Cognac Saccoo Lederen Dames Lederen 4tg6wxqB4dSchoudertas Leer black Amsterdam dR spectaculaire 782607 Waxi Dames qFIAZ
    Laptop 17287 13 cognac Cowboysbag inch Leer Dames Bag Juneau 6Txvw