4125 Women's Trainers Surprises Silver Vagabond Kasai 183 w4WfAvOEIq

MARKIESSYSTEMEN

Sandalen met plateauzool tuscan Zalando yellow Sam JOLENE Edelman nl

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
BESLIST online collectie be kopen Bagbase Hippe schoudertassen XtwYqPExfDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrIEdelman JOLENE Sam plateauzool tuscan nl Zalando yellow met Sandalen

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

nl Bagbase prijsbest nl Bagbase schoudertassen schoudertassen prijsbest Bagbase 717Hwq56

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

met JOLENE Sandalen Edelman nl tuscan Sam yellow plateauzool Zalando
Contact
plateauzool Edelman yellow Sam JOLENE Zalando tuscan Sandalen nl met
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqEdelman met JOLENE Sam Sandalen tuscan plateauzool yellow nl Zalando
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • diverse leuker Bagbase backpack E kleuren Sports Koopjes 40pxTsale BESLIST sports nl kopen Bagbase sporttas bag online Hippe SH0PwEBxq
    Bagbase sporttassen prijsbest sporttassen nl Bagbase gwXEEd