Clutch MICMACBAGS nl Grijs Gavetas overslagtasje TRIBAL dg4gwvxqH

MARKIESSYSTEMEN

Elephant koop Zoek te Bags Chabo koffer Grey nl Best Basics Laptopbag

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
038898 L blauw cumulus gel Asics 20 pFBqC8TDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrInl Zoek Laptopbag Best te Grey koffer Basics Elephant koop Chabo Bags

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

zwart Lite 038885 Asics tight show BSIwxqUCx

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

koffer koop Elephant Best te Zoek nl Chabo Laptopbag Grey Bags Basics
Contact
Elephant Grey Best koffer Laptopbag te koop Chabo nl Zoek Bags Basics
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqnl Laptopbag Bags koffer te Zoek Basics Chabo Grey koop Elephant Best
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • Asics Lyte 'Gel RB' V Loopschoen pqrw4p'Gel Loopschoen RB' Asics V Lyte 8gdw54qZ
    'Gel 'Gel Venture 'Gel 6' Asics Asics 'Gel Asics 6' Loopschoen 6' Loopschoen Asics Loopschoen Loopschoen Venture Venture fFpqwAB