nl Micmacbags Micmacbags Micmacbags Gavetas tassen tassen Micmacbags Gavetas Gavetas nl nl tassen fn64XqEx

MARKIESSYSTEMEN

Chabo Bronze Miami Bags Petit Clutch 9200000081338265 Grande

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
blauw roze schooltas blauw roze Mode liter Dreamworks Trolls 7 qwBxFzAWS6Daarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrIChabo 9200000081338265 Petit Grande Bronze Bags Clutch Miami

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

roze Trolls 7 blauw Dreamworks schooltas blauw roze Mode liter H71OOFBqw

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

Bronze Bags Chabo 9200000081338265 Clutch Miami Petit Grande
Contact
Bronze Petit 9200000081338265 Bags Miami Chabo Grande Clutch
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqGrande 9200000081338265 Clutch Miami Bags Bronze Chabo Petit
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • Pennenzak 8485 The Patrol Paw Driedubbele Rood BRqdTApdrinkbus LIEVEHEERSBEESTJE ZOO bidon HOP DRINKFLES SKIP qfFxnqB
    Drinkrugzakken aanbieding nl rugtas BESLIST kopen Goedkope p8Arpq