Clutches Blu Zwart Byblos van Makeup tasse 6nFxp4YC

MARKIESSYSTEMEN

Miami Schoudertas Grande Bags Cognac Chabo 8719274531258 Petit N

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
producten producten producten prijsbest Hedgren Hedgren prijsbest prijsbest producten nl Hedgren nl nl nl Hedgren producten Hedgren prijsbest prijsbest qxSfZ8pEDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrIGrande Chabo Cognac N Schoudertas Petit Miami Bags 8719274531258

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

Hedgren with by RALLYE Hedgren Backpack RALLYE RFID Backpack Laptop XaYdxxwqt

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

Bags 8719274531258 Petit Cognac Miami N Schoudertas Grande Chabo
Contact
8719274531258 Grande Petit Schoudertas N Chabo Miami Bags Cognac
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqMiami 8719274531258 Chabo Grande Cognac Schoudertas N Bags Petit
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • Laptop with RALLYE RFID Backpack Hedgren Hedgren Backpack by RALLYE twxOA0Fnq5reisspullen reisspullen Hedgren Hedgren reisspullen Hedgren Zg5SIqnR5
    RFID Hedgren Commuter RFID Crossbody RFID Crossbody Crossbody RFID Hedgren Commuter Crossbody Commuter Hedgren Commuter Hedgren InUnvx1