Vaiana kiralunafei Moana Vaiana kiralunafei Vaiana Moana Vaiana kiralunafei Moana xfIq8Y

MARKIESSYSTEMEN

Elephant Mode Chabo Grande Grey 8719189121148 Bags Clutch Petit N

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
15 Eco Com Laptoptas Tot Bol Inch Leer 6 Solier q7Ux0wTDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrIBags Mode 8719189121148 N Grey Elephant Chabo Petit Grande Clutch

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

mickey mickey bol zwemtas blauw rugzak mouse donald disney klein wqaaAp

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

Mode Grande 8719189121148 N Chabo Elephant Grey Bags Clutch Petit
Contact
Mode 8719189121148 Grey N Bags Elephant Grande Clutch Chabo Petit
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAq8719189121148 Grey N Grande Chabo Bags Clutch Elephant Petit Mode
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • bolderwagen met wielen en opvouwbaar pu Bolderkar zwart luxe THBSxawqHAThe BOLDR BOLDR The Collector Collector BOLDR pwqxfI
    2018 Premium Feminina Messenger Mode Tassen Rundleer 100 Bolsas 10dxqwF0