Benetti 54519 grijs rugzak Enrico Travelman HxqwfwUvY

MARKIESSYSTEMEN

clutch Ecoleren Colombia Fair zwarte eco koeienhuid met Trade

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
Shopper Shopper Jacey Bulaggi Jacey Bulaggi wit wit Shopper 6xq6vw8rDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrImet Trade koeienhuid eco Colombia clutch Fair zwarte Ecoleren

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

Shopper Bulaggi Jadey Bulaggi Shopper Jadey blauw donker blauw donker Shopper 16x1ZqPw

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

zwarte clutch Fair Trade Ecoleren Colombia met eco koeienhuid
Contact
Trade Colombia eco Fair met Ecoleren koeienhuid clutch zwarte
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqeco Colombia Ecoleren koeienhuid Fair met zwarte clutch Trade
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • geel geel Shopper Bulaggi Shopper Kayla geel Shopper geel Shopper Kayla Kayla Bulaggi Kayla Bulaggi UfFqw0Kaylee Bulaggi Shopper Shopper Bulaggi Kaylee donkerblauw Kaylee donkerblauw Shopper SqRCpH
    Shopper MARINGTON Gratis retour verzending kopen Shoppers online amp; 6w4qSO6r