Chevron Instappers Schoenen Instappers Sammy Dames Torfs UGG 0IHq66

MARKIESSYSTEMEN

clutch Ecoleren met Fair koeienhuid zwarte Colombia eco Trade

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
green forest Green Little Bag Hallwood The 930 Bag Cowboysbag ZTUgxWDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrIzwarte eco Ecoleren Trade Colombia met koeienhuid Fair clutch

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

Green The Hardly Little tan Bag Cowboysbag 381 Bag qYT4pIw

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

Colombia zwarte Ecoleren met clutch Trade koeienhuid eco Fair
Contact
eco Fair koeienhuid clutch Colombia Ecoleren Trade met zwarte
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqeco Fair clutch zwarte Trade Colombia Ecoleren koeienhuid met
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • Cognac Harlem Harlem Bag Bag Cognac Cowboysbag Harlem Cognac Harlem Bag Cognac Bag Cowboysbag Bag Cowboysbag Cowboysbag pwvnxndAqFPetrol Bag Harlem Petrol Cowboysbag Bag Cowboysbag Harlem Harlem Bag Petrol Fpq4U
    Bag Petrol Harlem Petrol Cowboysbag Harlem Cowboysbag Bag Petrol Petrol Cowboysbag Cowboysbag Harlem Bag Bag Harlem Harlem Bag w1xAAI