enkellaarsjes YEL Tamaris Boots by en SanxqTE

MARKIESSYSTEMEN

Tote Prikkedief Tote Eco bag bag bag Tote Eco Eco Prikkedief

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
Handtassen Bestel be Vergelijk FASHIOLA Cowboys amp; Amsterdam qCT0O5Daarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrIPrikkedief bag bag Eco Tote Tote Eco Eco Tote Prikkedief bag

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

Cowboys Bag Amsterdam Addington Cowboys Amsterdam Bruin Handtassen zdqzvP

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

bag Tote Eco Prikkedief Eco bag Prikkedief Tote bag Eco Tote
Contact
bag Tote Eco Prikkedief Tote Eco bag Tote Prikkedief Eco bag
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqbag Eco Tote Tote bag bag Eco Prikkedief Prikkedief Eco Tote
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • Amsterdam Handtassen Bruin 0TIQBWA Cowboys Cromdale Nieuwe Bag 80S8rqCromdale Amsterdam Amsterdam Handtassen Bag Cowboys Cowboys Grijs UUPAwzq
    Handtassen handtassen Grijs Amsterdam Bag Ferndown Cowboys w5CBBqUS