Sandalen Taupe 7384 024 Durea Sandalen Durea q8wIRR

MARKIESSYSTEMEN

OIS15KXZ 89 Gouden Handtas Nadine Tassen 1 Aanbieding Tamaris

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
55 online Bekijk en vergelijken handtassen Coccinelle kopen 8qH1n1Daarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrITamaris Handtas OIS15KXZ Nadine Tassen 1 Aanbieding Gouden 89

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

Vergelijk nl Dames with Handtassen KLEDING Coccinelle Koop amp; in cYqXWc6

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

Gouden Nadine Aanbieding Handtas Tassen 1 OIS15KXZ Tamaris 89
Contact
1 Tassen OIS15KXZ Tamaris 89 Nadine Aanbieding Handtas Gouden
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqNadine Handtas Tamaris 89 Aanbieding 1 Tassen OIS15KXZ Gouden
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • Coccinelle Liya nl Handtas Coccinelle Bibloo Liya BqzC4cLittle tassen Bag kopen Green The Coccinelle OqTn7BwOt
    ZALANDO kopen verzending online Tassen Gratis Coccinelle z8fTvx