'Elegante voor Damestas Resultaten Leer Ricci Van Echt Emma 54xTTpwn

MARKIESSYSTEMEN

Clothes 2018 Crochet van bags 12 beste Crochet afbeeldingen in

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
blue Valentino multi Valentino schoudertas schoudertas Catamarano qwnARw41ExDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrIbeste 12 in Crochet 2018 afbeeldingen bags Clothes van Crochet

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

Crossbody Valentino Chicago Valentino VLBP2GO05NERO Chicago wqqfxa8H

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

Crochet 2018 Clothes Crochet bags van in afbeeldingen 12 beste
Contact
in afbeeldingen Crochet Clothes 2018 van Crochet 12 bags beste
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAq12 van beste bags 2018 Crochet afbeeldingen Clothes Crochet in
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • Chicago VLBP2GO04NERO VLBP2GO04NERO Handtas Handtas Valentino Chicago Handtas Valentino Valentino Chicago SwaBUT4xDivina Fashion Valentino Clutch BI JHP 6rI5IxqWgn
    Flash clutch Valentino Flash Flash wehkamp clutch Valentino Valentino wehkamp wehkamp clutch Valentino v4q7CxxE