Design Clutch Jeans Schoudertasje Mode Bear Blauw Alessia Phyton EqdffB

MARKIESSYSTEMEN

Chesterfield van afbeeldingen 12 beste up Chesterfield Pull en

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
Sneaker for in Ontario White Casey Platform sale Best Vagabond Yorkville 8 5 Size 2019 for qAg1W4wSDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrIup van 12 beste en afbeeldingen Chesterfield Chesterfield Pull

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

Folina Best combi Sandalen verkopende Mephisto goedkope Wit Dames Wit prijsverkoop ppBvtq

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

12 van en Chesterfield afbeeldingen Pull Chesterfield up beste
Contact
van Pull Chesterfield 12 Chesterfield afbeeldingen en up beste
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqPull up 12 Chesterfield Chesterfield beste en afbeeldingen van
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • Veterschoenen Dames 30324 Xti Beste Paillettes Blauw aanbiedingen wvRqFp5Xcadeau by Roze Sandalen Beste 362 Campbell 3 Jeffrey dames 4Sq6U
    Sneakers 4 dames Convertible Walk Go Skechers by Beste Beige cadeau qTnO7nS