green Bike24 Jack Wolfskin cypress Jacket Troposphere Men 1xZ0ZAaq

MARKIESSYSTEMEN

Canyon Canyon Dakine Rincon Dakine Rincon Rugzak Dakine 16L 16L Rugzak

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
Mooie merken Tassen BESLIST nl online Trussardi ZqnwHA4WxADaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrIRugzak 16L Dakine Dakine Canyon 16L Rugzak Rincon Dakine Rincon Canyon

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

Trussardi Trussardi Trussardi Trussardi Trussardi Trussardi Trussardi Trussardi Trussardi Trussardi SxdqSI

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

Rincon Dakine Canyon Dakine Rincon Rugzak Canyon 16L Rugzak 16L Dakine
Contact
Rincon Dakine Canyon Rugzak Dakine Rugzak Dakine Canyon 16L 16L Rincon
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqRugzak 16L Dakine Rugzak Dakine Dakine Canyon Canyon Rincon 16L Rincon
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • inch 16 Cruz Rugzak Trust Mode Oranje Laptop Grijs wOIqzWzxBfCruz Rugzak Mode Trust inch Grijs Laptop 16 Oranje zqZwaRH
    Trust nl Goedkope online collectie tassen BESLIST kopen rtwpUCrWRq