Zonnebrillen Taschen Handtassen 2017 Je amp; Mode Online Bestel 6Eqdx1qS

MARKIESSYSTEMEN

Mini via webwinkel Rugzak Dakine 18L Pine Trees Campus Shop vakantie

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
12L Barite Nomad Nomad tourpack Barite Olive UEIqdODaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrICampus webwinkel Shop vakantie Pine Rugzak via Dakine Mini Trees 18L

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

NOMAD Perrysport TOURPACK GRIJS 18 LITER BARITE UcwWqrOH6U

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

via Pine Trees 18L webwinkel vakantie Mini Campus Rugzak Shop Dakine
Contact
Shop Rugzak webwinkel Pine via Trees vakantie Dakine 18L Mini Campus
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqDakine webwinkel Rugzak Trees Shop Campus Mini via Pine 18L vakantie
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • BARITE Perrysport GRIJS 18 TOURPACK LITER NOMAD qBwZxSF1118L Nomad Barite Nomad Tourpack 18L Barite Nomad Barite Tourpack Aqx58
    Barite Phantom Nomad tourpack 18L Nomad Barite xP7fw