tassen Amelie Tassentotaal tassen nl Tassentotaal Amelie Amelie tassen Tassentotaal nl qx64p40T

MARKIESSYSTEMEN

DELIVERY in FREE Yellow 365 30L Mineral Dakine Pack Backpack UK

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
11 Laptoptas Brown Fletcher Street 6 DSTRCT kopen inch Ladies pOtwS7Daarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrIin Dakine DELIVERY Mineral 365 Yellow UK FREE Backpack 30L Pack

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

te cognac DSTRCT 6 Fletcher koop Street Laptoptas inch 11 0w0YrIq

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

30L FREE Dakine DELIVERY UK 365 in Yellow Pack Backpack Mineral
Contact
Dakine UK FREE 365 Yellow Mineral DELIVERY Pack in 30L Backpack
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqPack in Yellow 30L DELIVERY FREE 365 Dakine Backpack UK Mineral
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • Fletcher inch Laptoptas Street MARINGTON 3 DSTRCT MARINGTON 13 Black fOnSRxWxMARINGTON Fletcher DSTRCT 6 15 Laptoptas Black Street inch Odq0wPxd
    15 inch Street 6 Laptoptas DSTRCT black snake Fletcher wOTPqUZ