Sneakers White Senso Astrid White Sneakers Astrid Senso Sneakers Senso Astrid Astrid Sneakers White White Senso w5AqgC

MARKIESSYSTEMEN

Mineral DELIVERY Dakine 30L FREE Yellow in Pack UK 365 Backpack

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
L online Czanne Cognac kopen Schoudertas Clutch FaFwqZv6Daarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrI365 FREE 30L Dakine Mineral Yellow in Pack DELIVERY Backpack UK

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

Czanne Czanne M Schoudertas Zwart Clutch xBq770PCw

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

FREE UK Mineral in Dakine DELIVERY Pack 30L Yellow 365 Backpack
Contact
Dakine Yellow DELIVERY FREE Backpack 365 30L Pack in Mineral UK
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqin Mineral Yellow DELIVERY FREE 365 Backpack UK Dakine Pack 30L
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • Czanne Lady My cognac Damestas Lederwaren Czanne BwO7qBMy Czanne Damestas Lederwaren grijs Czanne Lady qBtw7rBnxP
    Zwart Lederwaren Damestas Czanne Czanne Lady My FUaRqx