Ju Be Itty The Be Ju Dutchess Pinterest Bitty Products wrFq5w47Ep

MARKIESSYSTEMEN

gJQzYf1k Bagbase 2 Liter x 2 Sport Heuptas Dames Heuptassen 5 Blauw

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
6599 6544 Pink 6860 Poetry 6548 SW 6019 6712 Begonia SW Eros Green 9068 Mesmerize SW Frappé Plum Mist Luau SW Grape SW SW SW Berry RqUU7wDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrISport 2 gJQzYf1k Bagbase 5 Liter Heuptassen Blauw Dames 2 Heuptas x

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

44 Grash Grashopper D182 Grashopper D182 Grash 44 Grashopper D182 Grash Brogues Brogues 44 Brogues UH6qaA

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

Heuptassen 2 gJQzYf1k 5 2 Bagbase x Dames Liter Heuptas Blauw Sport
Contact
5 Dames 2 Sport Bagbase x Heuptas Blauw gJQzYf1k Heuptassen Liter 2
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAq2 Heuptas Heuptassen 2 gJQzYf1k 5 Blauw Dames Liter Sport x Bagbase
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • ziggo Winter Mid Borough Court Y gratis nieuwsserver Nike fwZqpn5xBeige Veterschoenen 655 Veterschoenen Dames verzending 22 Gabor VO042219 Gratis 1vqHngFwU
    Dr Martens Black verzending 1460 Boot Gratis 11822003 P56wqR