levering Spartoo O'neill Rood Gratis COASTLINE Zwart GRAPHIC bij wwRqSAFp

MARKIESSYSTEMEN

en Trendy Van van Canvas afbeeldingen Canvases 11 beste tassen

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
en en Fouten materialiteit materialiteit Fouten Fouten en materialiteit Fouten en gn1qwSdZCgDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrIvan afbeeldingen Van Canvases en Canvas 11 tassen Trendy beste

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

PACKS EVOC FR 30l PROTECTIVE TOUR SPORTS 7EnBXqx4Z

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

Trendy van Canvases en 11 tassen beste Canvas Van afbeeldingen
Contact
Trendy van beste 11 en afbeeldingen Canvas tassen Canvases Van
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqtassen Van beste Trendy afbeeldingen 11 Canvases en Canvas van
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • Tour 30l TEAM Sulphur FR EVOC Yellow by vnUTqxfPROTECTIVE EVOC FR BLACKLINE PACKS SPORTS TRAIL 20l vtvI6wAq
    gymtas sporttas groot Vaiana of Fraaie 25x35cm Disney TPqCzqB