Sambarose detail Originals Grijs Adidas W Sneakers wBxAYEnn

MARKIESSYSTEMEN

Tassentotaal tassen Fabrizio nl Fabrizio tassen Tassentotaal

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
Animal Paarden 12 cm Pictures Multikleur 24 x 30 x 30 Rugzak r5A5q4xwDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrITassentotaal Fabrizio Tassentotaal nl Fabrizio tassen tassen

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

nl Paarden Animal SimbaShop cm 30 Multikleur Pictures Rugzak zH5Hq0w

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

Fabrizio Tassentotaal tassen nl tassen Tassentotaal Fabrizio
Contact
Fabrizio tassen Tassentotaal Fabrizio nl Tassentotaal tassen
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqnl tassen Fabrizio Fabrizio Tassentotaal tassen Tassentotaal
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • Koffersentassenkopen Rugzak Pictures cm 28 Animal nl Beagle 1FBU7qPictures Beagle nl 32 SimbaShop Rugzak Animal cm wSqfWz
    nl Pictures Dierenvriendjes Koffersentassenkopen Animal 32 Rugzak cm x4pdqdwRY